Vælg en side

KULTURNATTEN I VIBORG 29. SEPTEMBER 2023

Kulturnatten afholdes over det meste af Viborg by i samarbejde med VierViborg, Creative Viborg og Arsenalet/Viborg Animationsfestival.
I år har vi to særlige begivenheder i samarbejde med Landsretten og Retten I Viborg

Kl. 16-20.30: Se Vestre Landsret, oplev en fiktiv retssag og kom på rundvisning – Asmildklostervej 21, Viborg

Ved Kulturnatten 2023 i Viborg åbner Vestre Landsret dørene for alle interesserede. Du kan opleve, hvordan en straffesag foregår i landsretten, og du kan tage en snak med de forskellige personer i en retssag. Du kan komme med på en rundvisning i landsretten og opleve den flotte kunst, som pryder retssalene, og du kan udfordre dig selv i en quiz om retssystemet.

Vi åbner dørene kl. 16, og man møder blot op. Der er en begrænsning i, hvor mange personer vi må lukke ind pga. brandreglerne, men jeg regner ikke med, at det bliver et problem.

Retssagsspillet foregår kl. 16.30 og kl. 19.
Kunstrundvisningerne foregår kl. 16.30, kl. 18 og kl. 19.15.
Antallet af pladser til disse aktiviteter er begrænset, og de fordeles efter “først-til-mølle” princippet.

Kl. 16-20.30: Rundvisning ved Retten i Viborg, Klostermarken 10, Viborg

I anledning af Kulturnatten, fredag den 29. september 2023, vil Retten i Viborg ml. kl. 16-20.30 åbne vores døre for alle, der har interesse i at høre om arbejdet i en byret. Du vil få mulighed for at se vores retssale og høre om byrettens arbejde med straffesager, civile sager og familieretlige sager. Herudover vil vi give jer indblik i de opgaver der er særlige for en byret, nemlig skifteret, fogedret og notarialforretninger.

Vel mødt til en spændende aften ved Retten i Viborg.